sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Kaikki hyvin

Viikot ovat hurahtaneet ohi nopeasti. On pitänyt kirjoittaa monta kertaa mutta välillä tuntuu että kirjoitettavaa on niin paljon ettei yhtä erillistä lausetta tule ulos. Silloin on parasta aloittaa pienistä palasista.
Munasolujen keräys sujuin helposti ja hyvin. Kipulääkitys vielä sopii minulle niin hyvin, että loppuolo olo auvoinen ja fiilis mahtava. Itse keräys toimenpiteenäkin sujui ihan hyvin. Eihän toimenpiteet koskaan ole huomaamattomia mutta tässä tapauksessa antaisin täydet pisteet lääkitykselle joka tehosi nopeasti ja teki keräyksestä hyvinkin siedettävää.
Munasoluja tuli vain seitsemän. Se on sääli, koska mielellään niitä olisi voinut tulla kahdellekin perheelle mutta toivotaan, että ne jotka saivat nämä seitsemän, pääsevät niillä toivottuun tulokseen. Saattaa myös olla, että pienemmällä munasolumäärällä, ja pienemmällä munasarjaturvotuksella myös itse pääsin hieman vähemmällä.
En ole vielä soittanut ja kysynyt miten on käynyt. Enkä vielä tiedä aionko edes soittaa. Toisaalta tuntuu, että osani on nyt tehty, ja loppu on sitten muiden käsissä. Toisaalta taas sitä on myös utelias ja toiveikas toisten puolesta.

Ei kommentteja: